top of page

Diş Beyazlatma & Sağlık

Güncelleme tarihi: 16 Kas 2023


Diş Beyazlatayım Derken Sağlığınızdan Olmayın


Haber Kaynağı: İHA


Diş beyazlatmada içeriği belli olmayan ve sağlık kuruluşları tarafından test edilip, onayı alınmamış ürünlerin kullanılması herkesin hayalindeki güzel bir gülüşün yanı sıra kötü sonuçlar doğurabiliyor.


Diş hekimine danışılmadan kişinin kendi kendine uyguladığı diş beyazlatma yöntemlerinin sağlığı olumsuz şekilde etkileyebileceğini söyleyen Uzman Diş Hekimi Prof. Dr. Hasan Oruçoğlu, bu konuda merak edilen soruları cevapladı.


Son zamanlarda oldukça tercih edilen ve birçok soru işaretini de beraberinde getiren diş beyazlatma işlemi diş hekimine danışılmadan, merdiven altı ürünler ile yapıldığından insan sağlığını ciddi şekilde etkileyebiliyor. Herkesin hayali olan güzel bir gülüşe sahip olmak isteyen bazı kişiler, diş hekimine danışmadan kendi kendine uyguladığı diş beyazlatma yöntemleri ile sağlıklarını riske atıyor. Bu işlem esnasında içeriği belli olmayan, sağlık kuruluşları tarafından test edilip onayı alınmamış ürünlerin kesinlikle kullanılmamasını söyleyen ve Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde uzun yıllardır diş hekimliği yapan Prof. Dr. Hasan Oruçoğlu, konuyla alakalı merak edilenleri cevaplandırdı.


Haberin Devamına aşağıdaki linkden ulaşabilir veya site içerisinde yer alan diğer gönderi başlıklarına bakabilirsiniz.

Kaynak: https://www.iha.com.tr/sakarya-haberleri/dis-beyazlatayim-derken-sagliginizdan-olmayin-4072479/
207 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page